Uşak Eczane Teknisyenleri Başkanını Seçti
Yapılan toplantıda dernek başkanı olarak ilk kez bir kadın aday seçildi. Eczane Teknisyenleri Odası Başkanı seçilen Serap Ay, meslektaşlarının sorunlarının takipçisi ve çözüm yolunda çalışacağını söyledi.

Uşak Eczane Teknisyenleri Derneği'ne ilk kez bir kadın başkan seçilerek göreve getirildi.
2024 yılının beklenen 12. Olağan Genel Kurulu toplantısında başkanlık yarışına katılan Serap Ay çoğunluk oyu alarak kadın başkan seçilmeyi başardı.

Uşak Eczacılar Odası’nın hizmet binasında başlayan Orhan Görgülü’nün Divan Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda, Uşak Eczane Teknisyenleri Derneği faaliyetleri anlatıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantıda, derneğin çalışmaları aktarıldı.
Seçimde iki aday yarışacakken mevcut başkan Mesut Uzun adaylıktan çekildiğini açıklayınca, Uşak Eczacı Teknisyenleri Derneği yönetim kurulu kararı ile Serap Ay seçildi.Serap Ay, yaptığı açıklamada:
“Meslektaşlarımızın problemlerini çözmek, daha çok birlik beraberlik olarak faaliyetlerimizi artırmak için bu yola baş koydum.Hepiniz beni desteklediğinizi için çok teşekkür ederim..” dedi.