Uşak’ta Diyanet İzcilik Kulübü çatısı altında yaklaşık iki buçuk yıldır sürdürülen rehberlik ve manevi eğitim çalışmaları kapsamında önemli bir faaliyet gerçekleştirildi.
Çeşitli sosyal risklerden uzaklaştırılarak yeniden topluma kazandırılması hedeflenen 20 genç, hayırsever bir vatandaşın desteğiyle, umre ibadeti için kutsal topraklara uğurlandı.
İl Müftü Yardımcıları Yusuf Savuran ve Şeyda Bertan Uysal’ın da katılım gösterdiği uğurlama programına, umreye giden gençlerin aileleri ve yakınları da eşlik etti.
Dualar eşliğinde gerçekleştirilen uğurlama merasimi, gençlerin kutsal yolculuklarına uğurlanmasıyla sona erdi.
Sürecin her aşamasında gençlerle yakından ilgilenen Tecelli Himmet Çelik hoca, bu anlamlı yolculukta da gençleri yalnız bırakmadı.
Rehberlik ettiği gençlerle birlikte umreye giden Çelik, onların bu manevi deneyimi en verimli şekilde yaşamaları için destek olmaya devam ediyor.