Bayram tatili sona ererken, Uşak’ta dönüş yolculukları nedeniyle trafik yoğunluğu yeniden artmaya başladı. Trafik ekipleri, kazaları önlemek ve güvenli bir yolculuk sağlamak amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

6 Günde 13 Bin Araç Denetlendi

Bayram tatilinin ilk 6 günü itibarıyla Uşak genelinde trafik ekiplerince toplam 13.341 araç denetlendi. Bu denetimlerde, 484 araca hız ve radar ihlali nedeniyle işlem yapılırken, 900 araç ise diğer trafik ihlallerinden dolayı cezalandırıldı.

Bayram Trafik Uşak Denetim 1

Kazaları Önlemek İçin Yoğun Tedbir

Trafik güvenliğini sağlamak amacıyla tüm personel görev başında. Trafik ekipleri, hız limitlerine uyulması ve yol güvenliğinin sağlanması için kontrollerine devam ediyor.

Uşak Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, sürücüleri hız kurallarına ve trafik işaretlerine uymaya davet ederek, güvenli yolculuklar diledi.

Bayram Trafik Uşak Denetim 2

Muhabir: Nihal Yavuz