Uşak Atatürk Kültür Merkezi, Türk müziğinin iki unutulmaz ismini onurlandıran özel bir konsere ev sahipliği yaptı.
Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği “Cem Karaca ve Barış Manço Klasikleri” temalı etkinlik, nostalji ve duygusal anlarla dolu bir geceye sahne oldu.
Nostalji Rüzgarı Uşak’ta Esti
Piyanoda Uşak’lı yetenekli sanatçı Erman Karakaya’nın performansı izleyicilerden tam not alırken, güçlü sesiyle sahneye hâkim olan solist Yanki Kesgin, dinleyicilere adeta bir zaman yolculuğu yaşattı.
Barış Manço’nun “Gülpembe”, “Sarı Çizmeli Mehmet Ağa” gibi klasikleşmiş parçalarından, Cem Karaca’nın “Resimdeki Gözyaşları”, “Tamirci Çırağı” gibi eserlerine kadar uzanan zengin repertuvar, salonu dolduran müzikseverlere duygu yüklü dakikalar yaşattı.
Yoğun ilgi gören konserin gerçekleştiği salon tamamen dolarken, izleyiciler her bir şarkıya hep bir ağızdan eşlik etti.
Konser sonunda, Uşaklı ünlü piyanist Erman Karakaya ve solis Yanki Kesgin'e, Uşak Belediyesi tarafından hediye takdim edildi.