Nesine 3.Lig 2.Grup'ta ligin son hafta mücadelesinde, play off hattında yoluna devam etmek isteyen Uşakspor, konuk olduğu Tire 2021 FK'ya farklı mağlup olarak, sezonu play off hattının dışında tamamladı.
İlk yarıda etkisiz bir görüntü çizen Uşakspor, soyunma odasına 1-0 geride girdi.
İkinci yarıya daha istekli bir başlangıç yapan Uşakspor, beraberlik golü için ataklarını sıkılaştırırken, önemli gol pozisyonundan yararlanamadı.
Rakibini geriye yaslayıp atak girişimlerini sıklaştıran Uşakspor'da, karşılaşmanın 60. dakikasında Ayhan Taşlı, sinirlerine hakim olamayarak sorumsuzca bir harekette bulunarak iyi giden işleri tersine çevirdi.
Rakibinin ensesine vurmasından sonra karşılaşmanın hakemi tarafından direkt olarak gördüğü kırmızı kartla oyundan atıldı ve takımını 10 kişi bıraktı.
Bu durumla birlikte adeta koca bir sezonun emeğini çöpe atmış oldu.
Uşakspor'un 10 kişi kalmasının ardından savunmada boşluklar bulan ev sahibi Tire 2021 FK, peş peşe bulduğu gollerle farkı açtı.
Ev sahibi Tire 2021 FK'ya galibiyeti getiren golleri 30'uncu dakikada Mertcan Aktaş, 66'ıncı dakikada Murat Elkatmış ve 70'inci dakikada Serhat Baştan kaydetti.
Öte yandan Uşakspor'da Ali Kuçik, 84.dakikada kullandığı penaltı atışından yararlanamadı.
Bu sonuçla ligdeki 9'uncu mağlubiyetini alan Uşakspor, 45 puanda kaldı ve ligi 7.sırada play off hattının dışında tamamladı.
Ev sahibi Tire 2021 FK ise bu sonuçla, ligdeki 13'üncü galibiyetini alarak puanını 48'e yükseltti ve ligi 4'üncü sırada tamamladı.