31 Mart yerel seçimlerinde rakip olan İyi Parti adayı Muhammed Gür, seçimi kazanan CHP’li Özkan Yalım’ın başdanışmanı olarak görev yapacak.

Özkan Muhammed Usak Belediye1

Belediye Başkanı Özkan Yalım ile Muhammed Gür’ün ortak basın açıklaması Uşak Belediyesi’nde gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Özkan Yalım, açıklamasında şunları söyledi;" Muhammed Gür, daha önce de Belediye Başkanı Ali Erdoğan döneminde belediye başkan yardımcısı olarak Uşak’a hizmet etmiş deneyimli bir isim olması nedeniyle kendisiyle çalışmak istedik. Her ne kadar seçim öncesi vadettiğimiz yatırımların önünü kesmek için borçlarımızdan dolayı kesintiler yapılmış olsa da bizler buna karşın hizmetlerimize, yatırımlarımıza devam ediyoruz. Sayın Gür bundan böyle başdanışman olarak görev yapacaktır. Uşak’a daha iyi hizmet verebilmek için birlikte çalışacağız” dedi.

Özkan Muhammed Usak Belediye2

Muhammed Gür ise, yaptığı açıklamasında; ”her ne kadar seçim döneminde rakip olsak ta burada amacımız Uşak’a hizmet etmektir. Siyaset zor bir iştir. Bu konuda deneyimlerimizi kentimizin yararına kullanacağız. Başkan Yalım'a bu teveccühlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Özkan Muhammed Usak Belediye3

Muhabir: Öyküm Yavuz